Pošteno su se danas ispromašivali igrači Romanije, pogotovo u drugom poluvremenu, pa poslije svega viđenog nikako ne mogu biti zadovoljni osvojenim bodom protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. Gosti su iz jednog jedinog udarca u okvir gola postigli pogodak, dok su izabranici Milana Gutovića bukvalno kidisali ka golu Travara. Ono što golman Slobode nije odbranio, završavalo je nespretnim reakcijama i lošim šutevima. Sudija Mitrović sa pomoćnicima danas prilično loša i raštimovana ekipa sa čitavim repertoarom volšebnih odluka, posebno kod dva starta na Cicoviću. Briga više za Paljane je i povreda štopera Dodiga u sudijskoj nadoknadi, čini se ozbiljna u prvi mah.

FK Romanija – FK Sloboda 1:1 (1:1)

Kao i u prethodnom meču, Romanija rano dolazi do vođstva. Rizvanović je u 6. minutu poslao dugu loptu a Simanić se odlično ubacio i poslao je pored istrčalog Travara. Gosti su odgovorili u 19. minutu kada su se bukvalno ušetali u šesnaesterac a akciju je efektnin golom završio Zekanović za 1:1.

Vodila se borba na sredini terena, gdje je vezni red Romanije podbacio danas, a tek u posljednjem minutu prvog poluvremena malo uzbuđenja. Dobro je šutirao Rizvanović ali je Travar siguran.

Simanić ponovo strijelac

U nastavku prava opsada gola gostiju. Promašivali su Wirekoh, Radosavljević, Hodžić, Ojedin šut brani Travar, isto kao i u situaciji jedan na jedan koju je imao Cicović. Spetljao se Ojeda neometan ispred gola, a u finišu se napadu pridodao i Kosorić, sve bez rezultata. Ostalo je 1:1 čime su gosti više negozadovoljniji.

Mitrović danas konfuzan

Romanija: Milošević, Rizvanović, Kosorić, Babić, Radosavljević (’71 Vuković), Simanić, Cicović, Wirekoh (’87. Bogučanin), Dodig, Radović (’46. Hodžić), Ojeda

Sloboda: Travar, Bobić, Lazendić, Nikodinović, Soldat (’75. Radić), Zekanović (’93. Lewis), Danilović, Fontemachi, Radaković (’65. Radić), Živković, Nenad