Kada smo krenuli sa pričom zvanom SportEast, pisali smo o magu objektiva i antologijskih kadrova, Radetu Vasiću. Iako uporno odbija da gostuje u Radio magazinu, svesrdno nam pomaže u radu slanjem fotografija sa sportskih takmičenja.

Često smo zajedno na terenu

Privilegija je sarađivati sa Vasketom, i legalno koristiti njegov rad. Neki to prosto ukradu i prisvoje, zato ćemo mi našu saradnju zakonski ozvaničiti pa ako nam „internet pirati” otuđe materijal da zaradimo koji dinar. Svakako je Vaske nedavno krečio radnju, da bar nadoknadimo trošak za četke.

Šalu na stranu, ponosni smo na prijatelje portala koji se trude da nam pomognu sa informacijama i fotografijama. Živa enciklopedija košarke i basketa Marko Lazarević, pedantni dopisnik sa Sokoca Božidar Curović, legenda navijača Slavije Dragan Pjević Duke

Pehar dobijen od OKK Igmana je naš zajednički

Tu su i naši treneri i sportski radnici Kristina, Zoka, Lala, Aco, Aka… i ostali iskreni ljubitelji koji su slučajno (ili ne?) postali dio portala koji ima dušu.

Nećemo i ne smijemo zaboraviti ekipu Vivo TV-a sa kojom sarađujemo godinama, Denija, Džaju i Kulju sa Radija Istočno Sarajevo, Kulju iz Wolf Media.

Ima nas hvala Bogu!