Preskočio je Glasinac prvo kolo proljećnog dijela prvenstva Druge lige Republike Srpske, grupa Istok, bilo je upitno da li će se uopše takmičiti. Prvi trening odrađen je tek u srijedu, na gostovanje se otputovalo u oslabljenom sastavu sa samo dvojicom rezervnih igrača. Sve pobrojano nagovještavalo je potop Glasinca u Janji ali ekipa Ognjena Kreštalice vraća se na Sokolac sa osvojenim bodom.

FK Podrinje – FK Glasinac 1:1 (1:1)

Domaći su bili fizički spremni i dominantniji na terenu, a Glasinac se opredjelio na odbranu i vrebanje šansi za kontre. Blaugrana dolazi do vođstva u 21. minutu preko Nikole Marića, domaći poravnavaju osam minuta kasnije golom Filipa Jovanovića. Bili su to i jedini pogoci na meču, iako je Glasinac mogao stići čak i do pobjede iz brzih kontri.

Sokočani su stigli do 26. osvojenog boda, a već u srijedu na Bari igraju odgođenu utakmicu protiv Gubera.

Podrinje: Papić, Jovanović, Nasufović, Mehanović, Perković, Mehmedović (63. Savić), Alić, Stojanović (63. Vuković), Arifović (63. Mitrović), Stankić (Jašarević), Stevanović (80. Ibrašimović)

Glasinac: Krunić, Marić, Vuković, Deurić, Kapović, Ćirjanić (87. Marković), Ninković, Lizdek, Vujičić, Lončarević, Pejanović