Veliki kiks Slavije protiv Ljubića. Jurio se zaostatak na stadionu u Čiči, opravdanje može biti kiša ali, da se ne lažemo, mnogo smo kvalitetniji od tima iz Prnjavora – ovo su MORALA biti lagana tri boda. Donosimo vam ocjene fudbalera Slavije iz ugla prosječnih simpatizera sa zapadne tribine:

Nedžibović: 6,5 – Za divno čudo, čuvar mreže plavo-bijelih je bio solidan. Imao je dvije odlične intervencije i može se pohvaliti unucima da je bio među igračima sa najvećim ocjenama protiv „danas svako igra fudbal Ljubića”.

Gojković: 6 – Proklizao je mali Guja kao cura prvi put u štiklama, imao još par lošijih intervencija. Za nijansu bolji nego u Bijeljini, gdje je bio zaista loš. Mlad je, teže se nosi sa pritiskom, istrpićemo ga.

Tomić: 6,5 – Godinu dana je Tomba stariji od kolege štopera, ali mnogo, mnogo, iskusniji. Stasiti mladić je ostao u Slaviji i pored nekoliko ponuda, izrasta u dobrog defanzivca. Samo da ga ne miču sa štoperske pozicije.

Popović: 5,5 – Pop je kao rođak koga moraš zvati na svadbu, ali niti poigra kolo niti baci puno u poljevačinu. Još jedno blijedo izdanje trenera u omladinskim selekcijama.

Beširević: 5,5 – Iznenadio nas je lošim izdanjem. Isuviše malo nam je ponudio, a znamo da može bolje. Neka bude da je imao loš dan jer ima kredita kod nas zbog dobrih partija.

Vučinić: 6 – Ovaj dečko mnogo pretrči, uostalom to njegova pozicija i zahtjeva. Utopio se u sivilo ekipe stoga i ocjena ni dile ni gore. Pozitivno je što dobija sazluženu priliku da igra.

Karić: 6 – Solidno izdanje iskusnig veznjaka. Trudio se da kreira igru, kretao se dobro, nije imao podršku saigrača kaki bi ocjena bila bar za pola broja viša.

Foto: Duke

Bjeloš: 5,5 – „Nikola, nisam ti ja majka” da ti dajem višu ocjenu kada odigraš loše. A protiv Ljubića djelovala je desetka poput Mofasa u stečaju. Tu je, ali efekta nema. Želimo poteze i golove!

Avdalović: 6,5 – Eto, ajde da ga nagradimo zbog gola. Nije to ono što ovaj talentovani momak može i mora. Nešto malo iznad prosječnog izdanja, dovoljno da izbjegne kritiku.

Dabić: 6,5 – Po mnogima najzapaženiji na terenu. Uspjevao je zadatke dobijene od Regoje kraj linije sprovesti u djelo. Imao nekoliko dobrih prodora dok nije misteriozno zamijenjen.

Arbinja: 5,5 – Kod neiskorišćenog penala morao je biti „u zen stanju”, nemoguće znajući njegov temperament. Nismo puno toga konkretno vidjeli od napadača sa renomeom, tako da smo vidno razočarani.

Izmjene:

Radaković i Križevac dobijaju ocjenu 6. Ništa spektakularno ni prevaga na terenu, ali su se trudili i školski kretali na terenu.

Trener Regoje: 5,5 – Njegova je sreća da mu je pozicija zacementirana kakvi god bili rezultati. Morao je naći model za pobjedu nad autsajderom. Napravio samo dvije izmjene, vađenje Dabića je neobjašnjivo.