Četiri futsal tima iz našeg grada ovog vikenda igraju svoje mečeve, od toga su dva u Istočnom Sarajevu a dva na strani.

KMF Željeznica je vezala dva trijumfa, u prvenstvu protiv Nevesinja i u kupu protiv Tanga pa pozitivna atmosfera vlada u timu pred sutrašnje gostovanje u Kotor Varoši (20:00) protiv istoiemene ekipe. Domaći imaju tri od tri u Prvoj ligi pa se nadamo da Trnovljaci (pravi i naturalizovani) nisu istrošili energiju pjevajući u svlačionici poslije eliminacije tima Mike Čampare.

KMF Jahorina

Jahorina sutra u Pekiju (17:00) kao lider na tabeli Druge lige – Istok, i sa maksimalnim učinkom u prva tri kola igra prortiv Ljubinja i apsolutni je favorit u duelu sa timom iz Hercegovine. Kup utakmicu je preskočilo nekoliko standardnih prvotimaca pa će odmorni voditi Jahorinu ka pokeru pobjeda. Ljubinje nije osvojilo nijedan bod do sada.

Glasinac FC

Glasinac je domaćin Radničkom iz Novog Goražda (nedjelja 17:00) i želi nastaviti niz nepobjedovosti na svom parketu. Na Sokocu su osvojena četiri boda, na strani poraz od Tanga. Radnički ima jednu pobjedu ostvarenu u svojoj balon sali. Tako da ulogu favorita dodjeljujemo ekipi Nenada Đerića.

KMF Tango

Tango u nedjelju (16:30) gostuje Akademcu u Trebinju. Dobre igre crveno-bijelih nagrađene su u duelu sa Glasincem a sada se ide na noge izuzetno kvalitetnoj ekipi koja takođe nije bodovno ispraćena za svoje nastupe. Možemo očekivati odličan futsal (Tango ide u gotovo kompletnom sastavu) a i bod bi bio dobrodošao kao suvenir iz Trebinja.