Ovog vikenda na programu je 14. kolo Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug. Donosimo vam parove:

KMF Kalinovik – FK Akademac (subota 18:00)

Derbi vrha tabele dolazi u nezgodno vrijeme domaćoj ekipi. Igraće bez Macana, Živkovića i Sladoja u meču koji ih drži u igri za baraž. Gosti imaju niz od deset uzastopnih pobjeda i biće pravo čudo ako ne zadrže prvu poziciju do kraja.

KMF Tango – KMF Medicinski fakultet (subota 18:00)

Osokoljeni eliminacijom Borca u kupu, domaći su dobili krila da do kraja prvenstva poprave utisak. U tim se vraća svjedok Franciskove trojke, Purković, kao i Popovac i Vučinić. Fočaci žele dobrom partijom zadržati prednost nad Tangom i poziciju u gornjem dijelu tabele.

FK Glasinac – KMF Ljubinje (subota 19:00)

U derbiju začelja Sokočani su konačno favoritu na jednom meču. Bijeg sa posljednje pozicije je svakako primamljiv cilj koji bi se uz požrtvovanost i dobre igre u prethodnim mečevima mogao dostići. Gosti su pobjedom nad Višegradom dobili elan da pokušaju doći do još jednog pozitivnog rezultata.

Tabela FSRS

FK Višegrad – FK Rudo (nedjelja 18:00)

Šokantan poraz u Ljubinju mora se popraviti pa će Višegrađani u meč ući sa maksimalnim pristupom. Podrška sa tribina njihov je šesti igrač i pokušaće to iskoristiti za novu pobjedu. Komšije dolaze da se nadigravaju i pokušaju iskoristiti klizanja protivnika za otkidanje kojeg boda.

FK Zahumlje – KMF Jahorina (nedjelja 21:30)

Noćni termin utakmice, vrlo moguć blagoslov prijtelja kluba i domaćinsko suđenje, biće aduti Zahumlja da održe korak za gradskim rivalom Akademcom. Jahorina je odmarala u prošlom kolu pa će se uzdati u svježinu i svoju defanzivu i ubitačne kontre.