Poslije sinoćnjih duela dobili smo polufinalne parove Božićnog turnira u futsalu Istočno Novo Sarajevo 2022 kao i konačni poredak u kategoriji veterana.

KMF Jahorina 2 – Mačak Limogradnja 1:8 (0:4)

Četvrtfinalni meč između ekipa iz Kreševa i Pala nije nam ponudio previše uzbuđenja jer su se „Limari” pokazali kao kvalitetniji tim i slavili visokom razlikom. Po dva gola postigli su Bilić, Ivičević i Šimunić, po jedan Kožul i Čelan, dok je počasni gol za Jahorinu postigao Paprica. Jedino u čemu su Paljani bili uspješniji su kartoni, i to crvene boje, pa su Simović i Radović morali ranije na tuširanje.

KMF Jahorina 2

KMF Jahorina 2: Baričanin, Simović, Paprica, Trobok, Maljukan, Simanić, Brčkalo, Tešanović, Radović

Mačak Limogradnja

Mačak Limogradnja: M.Bilić, J. Bilić, Čelan, Tomić, Tolo, Kožul, Slišković, Batak, Ivičević, Šimunić

Caffe Kofein – Opština Trnovo 1:1 (1:1) poslije penala 4:6

Kvalitetan futsal i neizvjesnost dobili smo u posljednjem duelu za prolaz u polufinale i možda je najpravednije što se pobjednik rješavao izvođenjem penala. Trnovo je povelo golom Podruga u 12. minutu ali ekipa iz Dobrinje je izjednačila samo dva minuta kasnije. Gledali smo meč prepun šansi od kojih su najkapitalnije bile one dvije Debelnogića. Ako ga je kod one prve lopta pogodila i šetala po liniji, ona koja je uslijedila skinula je sa trona klupskog kolegu Bjelicu: primio jd Debelnogić loptu na drugoj stativi i sa 26 centimetara pogodio stativu! Trnovo je drugi put za redom išla u penale i opet je golman Delihasanović bio junak i odveo svoju ekipu među četiri najbolja tima na turniru.

Caffe Kofein

Caffe Kofein: Kustura, Beširević, Omerhodžić, Alić, S. Kapetanović, A. Kapetanović, Junuzović

Opština Trnovo

Opština Trnovo: Delihasanović, Debelnogić, Bjelica, Đorda, Perović, Elez, Selimović, Podrug

U kategoriji veterana FK Slavija je podigla trofej najbolje ekipe (ajde neka je Bane ipak uspio slaviti u nečemu) savladavši VK Treće poluvrijeme, dok je u borbi za treće mjesto OFK Kasindo bio bolji od FK Famosa.

OFK Kasindo – FK Famos 2:1 (1:0)

Na teren su prvo izašli stari rivali a Kasindo je poveo golom Pandžića. U nastavku je Vujadin povisio rezultat dok je utješni pogodak za Famos postigao G. Marić par sekundi prije kraja iskoristivši pozdravljanje ekipa. I pored toga Famos je dobio nagradu za fer play dok je OFK Kasindo zauzeo treću poziciju.

OFK Kasindo

OFK Kasindo: Banduka, Pandžić, Vujadin, Kovačević, Odžaković, Prole, Govedarica, Močević, Stanić, Sajlović

FK Famos

FK Famos: Kreštalica, G. Marić, Đerić, Lubura, Pećanac, Bjelica, Lučić, Z. Marić, Šešlija, Minić, Petrović

FK Slavija – VK Treće poluvrijeme 4:1 (1:1)

Finalni susret veterana ponudio nam je prilično dobru igru i uzbuđenja. Povela je ekipa Trećeg poluvremena kada pogađa Koljo ali Slavija dolazi do izjednačenja u posljednjem minutu prvog poluvremena golom, još uvijek aktivnog fudbalera, Kokota. U drugom poluvremenu Slavija strpljivo čeka svoju šansu i koristi grešku protivnika pa golovima Arsenijevića, Muminovića i Bjelice dolazi do pobjede i pehara.

FK Slavija: Maslovarić, Berjan, Bjelica, Regoje, Kokot, Arsenijević, Macan, Grubačić, Maksimović, Muminović, Šćepanović

VK Treće poluvrijeme: Kadić, Kaljanac, Tabaković, Hasić, Hošić, Hadžić, Ćupina, Fatić, Mujkić, Koljo, Arnautović, Imamović, Salčin, Sućeska, Pašukan