Neočekivano lako stigao je Kalinovik do pobjede nad Višegradom i do druge pozicije (bar do sutra kada igra Zahumlje). Možda ne treniraju, možda nemaju sisteme ni širok roster, ali imaju 37 bodova. Treba istaći i fanatično zalaganje stare garde Kalinovika, sa velikim brojem godina ali i još uvijek znanja. Ekipa Višegrada nam je ostala dužna danas, iskreno razočarali su nas.

KMF Kalinovik – FK Višgrad 7:1 (3:0)

Veliki posao uradio je Kalinovik u prvom poluvremenu. Tri gola za pristojnu prednost i odrađvanje posla. Strijelci su bili Ćeranić (‘8), Tepavčević (’11) i Sladoje (’15). Macan je skinuo par ne toliko opasnih šuteva, ali je imao i tri istrčavanja na loptu, pomalo rizična. Vjerujemo da je to radio zbg podrške posebnog navijača na tribinama – iz Bijeljine je došso popularno zvani Ćurdo da bodri svoj klub.

U drugom poluvremenu Višegrad je krenuo ofanzivnije ali Kalinovik je taj koji postiže pogodak, strijelac je Kovačević u 23. minutu. Dva minuta kasnije Baranac je dobro ispratio akciju i smanjio rezultat na 4:1.

Domaći se brzo vraćaju na +4 drugim golom Ćeranića na meču u 27. minutu. Imaju Višegrađani još jednu dobru šansu ali Baranac je ovog puta slabo reagovao.

Kovačević je dobro prihvatio dugu loptu i šutirao, Ajder brani ali odbrana Višegrada slabo reaguje i ubacuje loptu u sopstvenu mrežu. Konačan rezultat postavio je Lončarević evrogolom u 37. minutu, a do kraja se mogao upisati i najlmađi igrač Kalinovika, Mandić, ali slabo je reagovao.

Kalinovik: Macan, Ćeranić, Kovačević, Lončarević, Tepavčević, Sladoje, Živković, Mandić

Višegrad: Ajder, Vukotić, Batinić, Flipović, Savić, Sarić, Ninković, Baranac