Mnogo više smo očekivali od gradskog derbija. Mnogo više žara i neizvjesnosti. Dobili smo solo predstavu Miloša Košarca sa 6 pogodaka i potpuno anemični Tango. Domaći su svakako imali veći motiv, pokazuje to i od sreće zapjenjeni Brčalo na poluvremenu, imali su i svoju razrađenu taktiku čvrste odbrane sa ubojitim kontrama. Tango je pružio veoma malo, u prvom poluvremenu to malo je ništa! Ispostavilo se tačnim da Čamparin tim ne može igrati pod pritiskom i da su nužne ekstremne promjene, ne samo u igračkom kadru već i u filozofiji kluba. Arbitrima Došli i Domazetu pao kamen sa srca jer nije bilo naboja.

KMF Jahorina – KMF Tango 6:3 (4:0)

Četiri puta je Košarac tresao mrežu u prvom poluvremenu. Prvi sa penala u 3. minutu nakon što ga je Šehovac pokupio kao konobar bakšiš. Dva minuta kasnije pogađa sa distance. Slijede još dva njegova pogotka, u 13. i 18. minutu za visokih 4:0. U međuvremenu je Tango promašivao zicere. Smjenjvali su se u nemogućm promašajima Purković, Knežević, Pandža… Ono što nisu promašili branio je odlični mladi čuvar mreže Baričanin.

U prvom minutu nastavka Košarac ponovo postiže gol, a Tango odgovara golovima Purkovića (’23) i Pandže (’25). Nedovoljno jer se Košarac i šesti put upisuje u strijelce u 38. minutu. Sve što je Tango mogao uraditi jeste pogodak Honića u posljedjem minutu meča.

Jahorina: Baričanin, Miletić, Lukić, Košarac, Cerovina, Lazarević, Čvoro, Jovanović, Maljukan, Paprica, Pandurević, Tešanović, Gluhović

Tango: Trifković, Pušara, Knežević, Šehovac, Ligata, Lakić, Honić, Salčin, Babić, Đorem, Pandža, Lindov, Purković