U osmini finala Futsal kupa Republike Srpske sastali su se gradski rivali Jahorina i Tango. Domaći su igrali u dosta šarenom sastavu bez nekoliko važnih igrača, dok su gosti pobjedom htjeli steći samopouzdanje poslije tri vezana poraza u prvenstvu. Tango je plasmanom u četvrfinale ponovio uspjeh iz pretprošle sezone, a kup je svakako nešto što prija crveno-bijelim: osvajali su ga tri puta.

KMF Jahorina – KMF Tango 7:4 (2:4)

Gosti su poveli u 6. minutu preko Popovca, ali samo tri minuta kasnije Trbo vraća stvari na početak. U 12. minutu Dedić donosi novo vođstvo Tangu, slijedi furiozna serija Jahorine koja postiže tri gola u dva minuta. Paprica je pogodio u 13. minutu, Vuksanović dva puta tresao mrežu u 14. minutu. Sa tim rezultatom se i otišlo na odmor.

Poslije dva minuta igre u nastavku Tango smanjuje pogotkom nekadašnjeg igrača Jahorine, Kneževića, da bi u 27. Pandža poravnao rezultat. Do kraja Nemanja Knežević postiže još tri gola (’33, ’34 i ’36) i obezbjeđuje svom timu prolaz dalje.

Jahorina: Lazarević, Čvoro, Paprica, Košarac, Trbo, Vukadin, Trobok, Radović, Matović, Pandurević, Brčkalo, Vuksanović

Tango: Trifković, Dedić, Marković, Pandža, Knežević, Kalajdžić, Salčin, Popovac, Vukadin, Babić, Čampara, Šehovac, Purković