KMF Medicinski fakultet – KMF Kalinovik 3:2 (0:2)

Meč pun preokreta, dva crvena kartona i uzbuđenja do samog kraja u Foči.

U prvom poluvremenu Kalinovik je taj koji drži konce u svojim rukama/nogama. Ljubiša Berjan na svom debiju postiže pogodak za vođstvo u 5. minutu. U 15. minutu Ljube dobija žuti karton, vidjećete kasnije da je to bio izuzetno bitan momenat. Samo minut kasnije Pavle Sladoje duplira vođstvo Kalinovika za miran odmor.

Drugo poluvriijeme donosi potpuni preokret i pravu kartonijadu od strane sudijskog para Jovičić – Soknić.

U drugom minutu nastavka Medicinari su prepolovili zaostatak golom Simovića. Za preokret je zaslužan Vuković koji trese mrežu u 31. i 34. minutu.

Kalinoviku su isključena dva igrača: Tepavčević igra rukom van golmanskog prostora u 34. a Berjan zbog starta dobija drugi žuti karton u 37. minutu. Na sve to se nadovezala povreda Đorđa Trikovića zbog koje nije mogao nastaviti meč. I pored svega mogao je Kalinovik stići do boda jer domaći prave šesti akumulirani prekršaj, ali Nemanja Kovačević ne pogađa iz kaznenog udarca na samo 55 sekundi do kraja.

Za Kalinovik su nastupili: Tepavčević, Kovačević, Aleksić, Trifković, P. Sladoje, Macan, Đ. Sladoje, Ćeranić, Berjan, M. Sladoje, Bozalo.

U 5. kolu Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug, Kalinovik će ugostiti ekipu Jahorine (3. decembar u 18:00)