Trinaesto kolo Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug, ponudilo nam je izuzetno zanimljiv meč u sali osnovne škole u Vojkovićima. Kalinovik je savladao Glasinca i popeo se na četvrtu poziciju na tabeli.

KMF Kalinovik – FC GLASINAC 7:4 (1:1)

Gosti su u prvom poluvremenu imali više šansi ali je pobjednik ovih duela po pravilu bio golman Macan. Najviše pokušaja imao je Đerić dok nabolju šansu nije iskoristio Rajić kada je izašao oči u oči sa raspoloženim čuvarom mreže Kalinovika. Sa druge strane Kalinovik je zatrsao mrežu preko Kovačevića u 7. minutu. Isti igrač je mao još jednu dobr priliku. Glasinac zasluženo dolazi do izjednačenja u posljednjem minutu prvog dijela, strijelac je bio Škobo.

Macan na visini zadatka

U nastavku sasvim obrnuta slika na parketu. Kalinovik je preuzeo inicijativu a Trifković u uvodnim minutama iz dva pokušaja ne uspjeva pogoditi. Trud se isplatio pa najsatariji igrač na terenu, D. Tepavčević, lijepo gađa i pogađa mrežu. Glasinac je pokušao igrom sa viškom što Kalinovik kažnjava, domaći sjeku napade i pogađaju prazan gol sa svoje polovine. Dva puta to radi Trifković, jednom Aleksić.

Do kraja mnoštvo golova na obje strane. Aleksić je postigao dva i kompletirao het trik, dok su za Glasinac strijelci bili Rajić, Višnjić i Đerić.

Kalinovik na četvrtoj poziciji

Kalinovik: Macan, Živković, Sladoje, Kovačević, Aleksić, V. Tepavčević, Trifković, D. Tepavčević

Glasinac: Višnjić, Ninković, Škobo, Rajić, Čolić, Đerić, Čolaković