Ponovo je „iks” postao zaštitni znak duela Kalinovika i Tanga. U posljednjem kolu drugoligaškog Juga bodovi su podijeljeni na ravne časti što je i najrealniji ishod ove utakmice. Kalinovik je igrao bez Ćeranića i Trifkovića, dok je Čampara dao veću minutažu mlađim igračima, prije svega Vukadinu i Đoremu.

KMF Kalinovik – KMF Tango 2:2 (1:2)

Visok intezitet igre u ovom meču bez rezultatskog značaja (Zahumlje u posljednjem kolu vodi svog sudiju Vukovića u Foču) u kome su gosti bili za nijansu bolji u orvim poluvremenu. Bilo je šansi na obje strane pa su Macan i Trifković imali dosta posla.

Tango do vođstva dolazi u 5. minutu. Pandža je silovito šutirao, lopta je na putu zakačila Kovačevića i završila u rašljama Macanovog gola. Samo dva minuta kasnije Sladoje se vrhunski snalazi i šalje loptu pored istrčalog Trifkovića za izjednačenje. Nije bilo promjene rezultata sve do 41 sekunde prije isteka vremena u prvom poluvremenu kada Purković dovodi Tango do novog vođstva. Jedina mrlja na ovom meču bio je nesportski potez Ligate koji laktom udara Lončarevića u glavu prilikom proslave gola. Čampara je zbog toga Ligatu na poluvremenu ostavio u svlačionici.

KMF Kalinovik

Drugo poluvrijeme proteklo je u znaku čuvara mreže Tanga, Ivana Trifkovića, koji je zabilježio veliki broj intervnecija, od kojih su dva odbranjena šuta Tepavčeviću bila najzahtjevnija. Ređale su se šanse na obje strane, a u 36. minutu Lončarević po ko zna koji put koristi svoju brzinu i pogotkom postavlja konačan rezultat.

KMF Tango

Kalinovik: Macan, Galinac, Kovačević, Lončarević, Tepavčević, Živković, Sladoje, Mandić, Droca

Tango: Trifković, Pušara, Šehovac, Purković, Ligata, Lakić, Kalajdžić, Salčin, Babić, Đorem, Vukadin, Dragović, Đorem, Vlačo