Liderska pozicija u drugoligaškom jugu i skor 6-0-1 sa 18 osvojenih bodova, obojilo je svijetlim bojama jesen KMF Jahorine.

Pred početak sezone Alfa i Omega paljanske ekipe, Bojan Brčkalo, nije krio da su ambicije Vukova ekspresni povratak u prvoligaško društvo. Krenulo je gotovo idealno.

Nije bilo previše promjena u igračkom kadru u odnosu na prethodnu sezonu, otišli su Knežević i Jolović ali je u klub došao odlični i pomalo ekscentrični golman Ristivojević.

Trijumf u Trebinju protiv Akademca (4:1) započeo je seriju Jahorine od pet uzastopnih pobjeda. Padali su Tango u Pekiju (5:3), Radnički u Novom Goraždu (4:3), Ljubinje kući (9:0) te Kalinovik u gostima (4:2).

Niz je prekinut u Foči porazom od Medicinskog fakulteta (5:8) ali se Jahorina vratila na pobjedničke staze trijumfom nad gradskim rivalom Glasincem (6:4).

Najbolji strijelac ekipe – Košarac

Paljani imaju gol razliku 36:22, u prosjeku postižu 5 golova po meču a primaju 3. Košarac predvodi klupsku listu strijelaca sa 9 pogodaka, Ćorović je pogađao 7 puta, Lukić 5, Trbo 4…

Poslije zimske pauze Jahorina će ugostiti Akdemca te gostovati Tangu. Upravo ta dva meča su ključna za odbranu prvog mjesta i odlazak u doigravanje za popunu Prve lige.