Nije bilo lako! Imale su košarkašice Igmana problema u igri, brzopletosti i loše realizacije, imale su i 28 dosuđenih ličnih grešaka protiv sebe. Na kraju su ipak uspjele dobiti prvi meč finalne serije play off-a Prve lige Republike Srpske.

OKK Igman – KK WBS 67:45

(15:11, 20:12, 9:11, 23:11)

Pobjeda!

Gošće iz Teslića su bolje otvorile meč i stekle prednost od pet poena razlike. Uspjevaju Igmanke da to anuliraju i dobiju prvu četvrtinu. Nastavile su i u drugoj dionici, predvođene kapitenom Marijanom Šehovac koja je u prvom poluvremenu postigla 20 poena.

Međutim, početkom nastavka WBS pravi seriju 7:0. Nepovezana igra domaće ekipe, vezala se greška za greškom, pa je samo devet poena nešto što nismo, ali definitivno nismo, navikli od njih.

Kada je vrag odnio šalu, podigle su ritam i u posljednjoj četvrtini stekle nedostižnu prednost i povele u finalnoj seriji.

Naredni meč navjerovatnije u petak u Tesliću

Marijana Šehovac sa 31 poenom bila je najefiksnija igračica Igmana, pratila je Sabina Porović sa 20, Ina Popović je postigla 6, Aleksandra Zirojević 4, Jelena Kovač, Jelena Krajšumović i Tamara Cincar po 2 poena. Upravo su poeni Tamare izazvali najviše oduševljenja na tribinama.

Igrale su još Ana Andrić, Kristina Elez, Tina Rončević, Jana Vasković i i Nađa Reljić.