Izazovna ali plodonosna godina iza nas. U godini koja se bliži „devedesetom minutu” potrudili smo se da vas na našem portalu izvještavamo sa lica mjesta, prateći utakmice od najmlađih do seniorskih selekcija. Pisali smo onako kako jeste, bez ružičastih tonova, nismo odustajali od postulata postavljenih na startu rada portala.

Dostigli smo rekordne brojeve posjeta portalu, postali izvor provjerenih informacija. Nudili smo vam ekskluzivne vijesti, promovisali naše klubove, ponekad i, opravdano, kritikovali.

Radio magazin SportEast, projekat u saradnji sa RTVIS-om i Vivo TV-om stigao je do 74. emisije. Slušali ste nas i gledali, nadamo se da su vam gosti i teme bili zanimljivi.

Krug naših sponzora i prijatelja portala SportEast se širi i neizmjerno im hvala što pomažu rad. Često smo bili u raskoraku, priskakali su nam u pomoć ljubitelji sporta.

Najvažnija karika u ovoj, još uvijek maloj, lokalnoj priči su naravno čitaoci. Stvorili smo jako lijepo društvance koje reaguje na objave, redovno čita tekstove i iznosi svoje mišljenje. Zbog vašeg ispoljenog povjerenja, dužni smo da radimo jače i bolje. Srećni novogodišnji praznici!