Današnja četiri osvojena boda u Brodu obezbjedila su juniorima Futsal kluba Glasinca učešće na završnici U19 prvenstva Republike Srpske kao drugoplasirana ekipa grupe A. Iako je prvobitno najavljivano da samo pobjednici grupa igraju finale za prvaka, ipak će po dvije ekipe nastupiti u polufinalu.

Na trećem turniru grupe A u Brodu, Glasinac je danas savladao ekipu Kotor Varoša rezultatom 5:2. Strijelci za Blaugranu bili su Srđan Čortan (‘2 i ’25), Sergej Beatović (’16), Uroš Debelnogić (’29) i Vuk Ćirjanić (’30).

U duelu sa pobjednikom grupe Ljubićem ostvaren je remi 3:3 a za Glasinac su pogađali Jovan Vuković (‘4 i ’27) i Strahinja Čobović (‘5). U ovom meču Sokočani su imali vođstvo 3:2 ali je poslije greške sudija Ljubić izjednačio i potvrdio prvo mjesto.

Prethodno je Glasinac na Sokocu savladao ekipe Brod 4:0 i Kotor Varoš 5:4, a nedavno u Prnjavoru bilisu bolji od Broda 3:2 te zabilježili poraz od Ljubića 2:4.

Za Glasinac su danas nastupali Strahinja Čobović, Jovan Kapović, Jovan Vuković, Srđan Čortan, Sergej Beatović, Kritijan Petrić, Uroš Debelnogić i Vuk Ćirjanić. Ekipu je predvodio trener Predrag Dobrilović.