Učešće FK Famos u prvoligaškom takmičenju probudilo je neku novu energiju u Vojkovićima. Dok seniorski tim prolazi kroz tranziciju i pokušava da se stabilizuje u svim segmentima u najjačem rangu Srpske, čini se da je uprava veliku pažnju posvetila i (naj)mlađim kategorijama.

Trenerski pul koji vodi omladinsku selekciju šalje se na edukaciju za dobijanje trenerskih licenci, selekcije Famosa učestvuju na značajnim turnirima u regionu, vrši se upis dječaka ali i djevojčica (tri mlade fudbalerke su već uključene u trenažni proces).

Famosova škola fudbala

Novi izazov za Famosovu mlađariju biće i učešće na trening kampu „Ostvari svoje snove” u Tesliću u organizaciji Škole fudbala Crvena Zvezda. Kamp se održava od 11. do 13. aprila na oku licenciranih trenera FK Crvena Zvezda biće dvanaest fudbalera Famosa.

Crveno-beli traže talente

Sergej Skočo, Andrija Mičić, David Đajić, Jovan Bošković, Aleksej Božović, Vasil Božović, Jovan Kovačević, Velemir Milić, Luka Minić, Luka Jovančić, Balša Janjić i Veljko Kapetina imaće šansu da pokažu svoje vještine i da se nametnu kao opcija neke buduće Zvezdine zvezde.
.