Nevjerovatna sezona za FK Romaniju. Sretko Vuksanović davno je doktorirao na zelenoj podlozi, sada je to uradio i na poziciji kraj linije. Vučica je iz sjenke grabila ka vrhu i na kraju uspjela osvojiti titulu drugoligaškog istoka. Skor od 20 pobjeda, 3 remija i 7 poraza. Osvojena su 63 boda uz gol razliku 84:45.

Na putovanju ka Prvoj ligi cijela ekipa je ostavila posljednje kapi znoja na terenu, ipak golgeterski dvojac se mora istaći: Bogdan SimanićMarko Blagojević.

Postigli su 48 pogodaka i nosili Romaniju do mnogih pobjeda. Obojica su postigla po 24 gola.

Bogdan Simanić

Simanić je bio strijelac u prvom kolu u Ugljeviku protiv Rudara, zatim na Palama protiv Vlasenice, u Brčom protiv Ilićke, kući protiv Podrinja, u Dvorovima u duelu sa Proleterom, u Nevesinju protiv Veleža.

Dva gola postigao je na domaćem terenu protiv Gubera, zatim tresao mrežu u Rogatici protiv Mladosti, kući je dao po gol protiv Hercegovca i Rudara, dva u Pilici na meču sa Budućnosti.

Četiri gola na Palama potopila su Ilićku, po jedan protiv Glasinca, Proletera i Veleža, dva u duelu sa Mladosti iz Rogatice, jedan na meču sa Jedinstvom. I možda najvažniji pogodak danas u Bileći u duelu sa Hercegovcem.

Marko Blagojević

Iskusni Blagojević golgetersku seriju otvorio je kući protiv Budućnosti, zatim tresao mrežu u Brčkom protiv Ilićke, het-trik na Palama u susretu sa Drinom, po gol na Sokocu protiv Glasinca i kući sa Podrinjem.

Po dva gola na domaćen terenu protiv Gubera i Hercegovca, te jedan u duelu sa Rudarom. Dva gola postigao je u Pilici protiv Budućnosti, po jedan na Palama u susretu sa Mladosti iz Gacka, i na gostovanjima u Vlasenici i u Tršiću sa Podrinjem.

Po dva gola na Stadionu Romanije postigao je protiv Proletera, Gubera i Jedinstva, i na kraju šlag na tortu: pogodak u Bileći u „finalu” sa Hercegovcem.