Pred rukometašima Višegrada je težak zadatak, ne u rezultatskom i bodovnom smislu koliko da pobjedom pred svojim navijačima vrate samopuzdanje poslije serije loših rezultata i konačno probude svoj prepoznatljivi timski duh.

Filip Bojović se vraća iz povrede i biće velilko pojačanje pred meč sa RK Bijeljinom (nedjelja, 18:00). Pitamo ga da li je povreda sanirana:

„Skočni zglob je sada dobro iako još ne mogu pružiti svoj maksimum. Potrudiću se da izvučem iz sebe koliko mogu i pomognem ekipi u borbi za bodove”.

Može li pobjeda protiv Bijeljine donijeti bolje raspoloženje poslije pet mečeva bez trijumfa?

„I pored loše serije rezultata u ekipi vlada dobra atmosfera. Nimalo lako period je iza nas, pobjeda bi donijela dosta toga, prije svega vraćanje samopouzdanja kao i veći optimizam pred proljećni dio sezone”.

Krenuo je Višegrad odlično u prvenstvu a onda stao.

Početak polusezone je krenuo najbolje što je mogao, pobjedama nad dvije najkvalitetnije ekipe u ligi, Mladosti i Derventom što govore i njihova mjesta na tabeli. Poslije toga nam kreću nesto lošiji rezultati, kuburili smo sa povredama sve vrijeme ali to nam ne smije biti alibi za gubitke bodova. Svi ćemo biti zadovoljni ako za vikend dobijemo Bijeljinu i pobjedom stavimo paravan na ovaj dio prvoligaškog takmičenja”.

Može se primjetiti da se dobro osjećaš u Višegradu.

„Činjenica da sam ovdje dvije godine, govori sama za sebe. Odlično mi je u klubu, fenomenalni saigrači, dobro radimo i treniramo. Trud će se na kraju isplatiti”.