Za nepunih mjesec dana portal SportEast proslavlja svoj treći rođendan. Kao i do sada biće organizovano druženje u našoj „bazi” Beer Ti & Ja, a malo je reći da smo ponosni zbog velikog odziva takmičara i sportskih radnika na našu proslavu.

I ovog puta organizovaćemo izbor najboljih pojedinaca po granama sporta, a pored izbora stručnog žirija sastavljenog od sportskih novinara i predstavnika klubova, i naši čitaoci će biti u prilici da predlože kandidate za najbolje u Istočnom Sarajevu.

Krećemo sa košarkom i izborom najboljeg igrača, a ovo su naši prijedlozi:

Stefan Simanić (OKK Spars) – Ove sezone je odigrao fantastično u Prvenstvu Bosne i Hercegovine i potvrdio da je jedan od najboljih mladih centara. Za milimetar mu je izmaklo da sa svojim klubom nastavi takmičenje u Ligi za prvaka i ostavi još bolji utisak.

Mladen Pavlović (KK Jahorina) – Iskusni lav nije se naigrao ove sezone ali tu je minuli rad: „gulio” je po 40 minuta u prethodnim sezonama. Kandidujemo ga i zbog istorijskog momenta: podigao je pehar prvaka Republike Srpske sa Jahorinom. Ostaće upisan u paljanskin hronikama uspjeha, vidjećemo kako će ga naš žiri ocijeniti.

Dušan Elez (OKK Slavija) – Razigrao se u drugom dijelu sezone i aktivno učestvovao u misiji spasavanja Slavije u Prvenstvu Bosne i Hercegovine. Uspio je upucati šut a ona trojka sa zvukom sirene kada je savladan Promo podigao je tribine na noge.