Završen je jesenji dio prvenstva Prve fudbalske lige Republike Srpske, a naš portal će organizovati izbor najboljeg igrača za ovaj period. Naši čitaoci mogu dati svoje prijedloge, mi ćemo dati sam par imena sa razlozima zašto su baš oni kandidati za najboljeg. Isto možete uraditi i vi.

Mladen Perović (FK Famos) – Konstantan je u prvih jedanaest Andalužana. Posjeduje neosporan kvalitet, vrhunski centaršut, kolekcionar asistencija.

Marko Marković (FK Famos) – Vratio ga je Vojvodić u život, a Mare mu se odužio odličnim nastupima. Hrabar, lucidan, voli fudbal.

Darko Hrkalo (FK Famos) – Otkrovenje prvenstva. Objeručke prihvatio ukazanu šansu i odgovorio golovima i asistencijama. Iako debitant u seniorskom fudbalu, postao prevaga u timu iz Vojkovića.

Vasilije Gojković (FK Slavija) – Golobradi štoper u godinama kada ne bi trebao da komanduje, a ipak to radi. Grize loptu, ulazi u duele, ne prati rezultati plavo-bijelih njegove nastupe.

Stefan Arbinja (FK Slavija) – Nije se nadavao golova ove sezone ali neiscrpna želja da ih postiže koja ga vuče na svakoj utakmici, dovoljna je za kandidaturu.

Mladen Lučić (FK Romanija) – Iskusni čuvar mreže veliki je podstrek za saigrače. Kao vino, i u zrelim godinama je siguran među stativama, žrtvuje se za ekipu.

Miloš Koroman (FK Romanija) – Skromni momak koji je silm prilika prekomandvan na poziciju desnog beka (nekada i lijevog) bez pogovora je odgovorio zadatku, i to više nego dobro.