qrf

KMF Tango – FK Radnički 7:1 (5:1)

Crveno bijeli su lakše nego očekivano savladali goste iz Novog Goražda u 6. kolu Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug.

Ono u čemu su oba tima pobijedila je humanost jer je od prodatih ulaznica prikupljeno 500 konvertibilnih maraka za „Dom za lica sa invaliditetom Višegrad”.

Meč je počeo odlično za domaće. Pušara je izveo aut a na drugoj strani Ramić ispratio i sproveo loptu u mrežu, igrao se drugi minut.

Tango je zaprijetio preko Salčina koji pogađa stativu a Radnički je imao raspoloženog Milovića koji je tjerao Trifkovića da interveniše.

U 5. minutu Bjeloš pokazuje svoju lucidnost, varkom izbacuje protivničke igrače i šutom sa 10 metara povisuje na 2:0.

U naredna dva minuta Ligata postiže dva gola (obećao je u najavi), potom i Ramić postiže svoj drugi gol na meču, šesti u posljednja dva nastupa.

Gosti smanjuju preko pomenutog Milovića u 16. minutu i rezultatom 5:1 se odlazi na odmor.

U nastavku je Tango znalački privodio meč kraju i uspio postići još dva gola, poslije prodora Ramića Milović je postgao autogol a Lalović minut prije isteka vremena postavlja konačan rezultat 7:1.

Publika je aplauzom ispratila intervenciju golmana Tanga, Paća koji je potom krenuo u napad, šutirao ali pored gola.

Tango: Trifković, Ramić, Salčin, Milošević, Pušara, Paćo, Čampara, Popovac, Ligata, Bjeloš, Lindov, Kovačević, Lalović, Purković.

Radnički: Petrović, Čarapić, Milović, Janković, Mutlak, Marković, J. Čarapić, Andrić, M. Čarapić.