Kada je poslije dvadesetak minuta igre u gradskom derbiju Slavija – Romanija ostao ležati na travi sa bolnom grimasom na licu, nastao je muk na tribinama. Dodatna zabrinutost je je bila izmjena i odlazak Slobodana Vučinića vozilom Hitne pomoći na dodatni pregled. Srećom, povreda zgloba nije toliko teška i oporavak će trajati znatno kraće nego što se očekivalo.

Ne bi fudbalski bogovi bili pošteni prema ovom dvadesetogodišnjem momku da je bilo drugačije. Jer, sve nagovještava da je ovo sezona u kojoj Bobo poprima zrelost i pravi korak ka ozbiljnom fudbalu.

Četiri puta je bio starter u prvenstvu i sakupio 253 minuta na terenu, a odigrao je i poluvrijeme u kupu. Jedan je od igrača koji na meču najviše pretrči, neumorno „rovi” loptu u duelima i dijeli kreatorima igre. Njegov stil igre nas asocira na Vlastimira Jovanovića, nekadašnjeg asa Slavije, kojem je specijalnost bila upravo krađa lopti.

Ponavljamo, srećom povreda nije teže prirode i radujemo se njegovom skorom povratku na teren. Da nastavi tamo gdje je započeo seriju dobrih nastupa.