Sutra u 16:30 ljubitelji košarke, ali i sporta uopšte, trebali bi posjetiti novu dvoranu i pružiti podršku košarkašicama Igmana u prvoj finalnoj utakmici play off-a Prve lige Republike Srpske.

Igmanke su za cilj postavile ekspresni povratak u Premijer ligu BiH, a za sada taj posao odrađuju više nego dobro. U ligaškom dijelu prvenstva ostvarile su skor od 9 pobjeda i samo jednog poraza. Trijumfi izabranica Zorana Šehovca su obično bili sa tridesetak poena razlike, a polufinalni dueli sa Slobodom iz Novog Grada su samo dokazali kvalitet naših košarkašica i lagan prolaz u finale.

Protivnik je ekipa WBS iz Teslića, savladale su ih Igmanke oba puta u prvenstvu, ali sada je ulog ozbiljan i treba im naša podrška sa tribina.

Titula je blizu

Ako do sada niste pratili mečeve OKK Igmana, sutra je prava prilika da se upoznate sa djevojkama i njihovim kvalitetima. Možda vidite novi double-double Marijane Šehovac, trojke Jelene Kovač, skokove Aleksandre Zirojević i Ine Popović, ukradene lopte Jelene Krajšumović. Šanse su da svjedočite šuterskoj inspiraciji Sabine Porović ili ponovnom bljesku Sanje Bjelice. Tu je i mlađa ekipica koja strpljivo čeka svoju minutažu i dokazivanje na parketu.

Vjerujte, biće to kvalitetno provedeno vrijeme.