Sedmo kolo Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug, ponudiće nam nekoliko derbija koji mogu dodatno iskomplikovati, ionako zanimljiv vrh tabele.

Kolo započinju Ljubinje i Akademac večeras u 20 časova. Domaći iz šest mečeva imaju samo jedan trijumf i nadaju se novim bodovima. Akademac je odigrao četiri utakmice i sakupio devet bodova. Pobjeda Trebinjce ostavlja u samom vrhu.

Tabela FSRS

U nedjelju dva meča počinju u 17 časova. Uzdrmana Jahorina sa sedam bodova (skor 2-1-2) ugostiće lidera Juga, ekipu Kalinovika sa maksimalnim učinkom iz pet mečeva. U isto vrijeme u Trebinju se igra još jedan derbi. Zahumlje sa skorom 3-1-0 domaćin je Tangu koji je vezao četiri pobjede i sa 12 bodova nalazi se na drugoj poziciji. Nedeljni program donosi nam meč između Višegrada i Glasinca u 20 časova. Domaći iz četiri meča imaju devet bodova i hit su prvenstva. Glasinac proživljava najteže dane jer je u pet utakmica zabilježio isto toliko poraza.

Sedmo kolo zatvaraju Rudo i Radnički u ponedjeljak (20:30). Domaći žele da pobjedom dostignu goste koji su sakupili šest bodova.

U ovom kolu slobodna je ekipa Medicinskog fakulteta.