Tim koji nam je ove godine izazvao najviše emocija i uzbuđenja, OKK Slavija, tiho sprema ekipu za predstojeću sezonu. Mi ćemo, i pored „zabrane” predočiti saznanja do kojih smo došli.

Bodrili smo košarkaše

Sokolovi u novo prvenstvo ulaze, i to je definitivno, bez trenera Aleksandra Damjanovića. Pokidane su i zadnje, najtanje, niti između Ace i kluba pa tako je završena i saradnja. Spominje se par imena koja bi ga mogla naslijediti ali za sada ništa nije konkretizovano.

Aleksandar Damjanović

Kada je igrački kadar u pitanju, gotovo izvjesno je da će momke u nebesko plavim dresovima ponovo predvoditi kapiten Darko Damjanović. Većina igrača je u kontaktu sa upravom i izrazili su želju da ostanu u Slaviji. Još nije realizovan dogovor Filipa Njegovanovića sa jednim premijerligaškim klubom a čeka se i konačna odluka Dušana Eleza o daljem angažmanu. Jedina nepoznanica, barem za nas, jeste status Igora Bojovića koji je zimus došao u Karađorđevu iz KK Sokolac.

Čeka se Elez

Nećemo „vršiti pritisak” (kako se formulišu naši tekstovi) na upravu, čekamo početak priprema i da opet bodrimo momke na utakmicama.

Koristili smo fotografije našeg prijatelja koji i dalje odbija gostovati u našoj emisiji: