Prekinule su Sokolice niz od pet uzastopnih poraza i savladale ekipu Bratunca. Naravno, po običaju nije išlo glatko, ali da je pobjeda zaslužena, to stoji. Ono što bi izdvojili sa ovog meča su poeni Maje Jasike, četiri nošene lopte Ane Bozalo koje je kasnije ispravila dobrom servis serijom. Iva Bugarin je svojim servisom napravila ključnu razliku u posljednjem setu.

OK Slavija – OK Bratunac 3:1

(25:11, 22:25, 25:18, 25:20)

Prvi set Slavija dobija ubjedljivo. Nije to bio dobar znak. Nepisano pravilo je da će naredni biti loš. Tako i bi. Gošće su bile u vođstvu sve vrijeme a naš tim se ipak uspio približiti na poen zaostatka (20:21), ali potpuni preokret se nije desio i Bratunac dolazi do izjednačenja 1:1.

OK Slavija

Treći set prolazi u egalu, Slavija dolazi do +3 (13:9) i održava vođstvo. Odlična servis serija Ane Bozalo sigurno privodi ovaj set u korist Sokolica.

Povela je Slavija 7:1 u četvrtom setu ali dopuštala Bratuncu da drži korak. Tako je sredinom seta bilo 15:14. Na servis linuju stala je Iva Bugarin i odvodi Slaviju na 21:14. Sokolice stižu do meč lopte ali gošće se ne predaju i serijom 6:0 koliko toliko ostaju u utakmici. Poen za pobjedu Slavije djelo je, nekako i najpravednije, Maje Jasike.

Foto: Duke

Slavija: Popić, Rundić, Košarac, Lučić, Drašković, Jasika, Damjanović, Bozalo, Đurović, Bugarin, Šarac, Sikima

Bratunac: Janković, Radović, Grozdanić, Filipović, Karić, J. Stevanović, Brklja, Todić, Simić, M. Stevanović, Mlađenović