Čekali smo na pobjedu rukometaša Slavije još od prvog kola, a ostvarili su je izabranici Borislava Mizdraka večeras protiv ekipe ORK Borca. Opet je bilo opuštanja u drugom poluvremenu koje isuviše mlada ekipa gostujućeg trenera Dositeja Perića nije kaznila. Prvo ime meča je Pavlović sa 12 pogodaka, pratio ga je Beribaka sa 11 golova, a od interesantnijih detalja izdvojili bi i odbojkaško smečovanje Moćića za neobičan pogodak.

RK Slavija – ORK Borac 33:28 (18:10)

Prvih dvadesetak minuta gledali smo prilično izjednačenu borbu. Imala je Slavija mnogo prilika ali i Borac raspoloženog Momića na golu. Odgovorio mu je i čuvar mreže Slavije, Gajović, sakupivši devet odbrana u prvom poluvremenu. Od dvadesetog minuta rasla je prednost domaćih za +8 pred odmor.

U drugom poluvremenu domaći su pomislili da su dva boda već osvojena pa su se previše opustili. Gosti to koriste i na pet minuta do kraja polove zaostatak na -4 (30:26). Trznuli su se Sokolovi i priveli meč onako kako treba.

Slavija: Gajović, Kovačević, Ostojić 1, Blagojević 2, Bozalo, Pavlović, Sikima, Došlo, Ždrale 1, Beširević, Moćić 6, Šešlija, Tatar, Lazarević, Beribaka 11 , Todorović

Borac: Vranješ, Đelić, Stajčić, N.Petrović 2, D. Petrović 3, Štrbac 2, Čavić, Bogdanić 5, Obradović, Rožić 9, Brkić 1, Pejanović 2, Momić, Ševa 4