KMF Tango – KMF Medicinski fakultet 9:4 (3:1)

Druga prvenstvena pobjeda crveno-bijelih uz perfektnu partiju Tangovog kiborga Ramića. Ne samo zbog četiri postignuta gola već i pristupa igri i uputnica ortopedu igračima iz Foče filigranskim driblinzima.

Krenuo je Tango po trijumf koji znači povrtak u gornji dio tabele pa u prvom minutu golom Ramića stiže do vođstva. Gosti pokušavaju preko Aćimovića, Bokonjića i Vilotića ali Trifković je na visini zadatka.

Uzvraća Tango udarcima Lindova i Purkovića a pritisak se isplatio u 8. minutu kada Popovac trese mrežu za 2:0.

Popovac precizan

Gosti u 11. minutu golom Simovića smanjunju rezultat a malo kasnije imaju odličnu šansu kada Blagojević izlazi sam pred Trifkovića ali golman Tanga dobro reaguje.

Bjeloš pogađa stativu a već u narednom napadu bolje gađa i povisuje na 3:1 što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Kibe dominirao

Drugi dio počinje idealno za Tango jer Ramić postiže svoj drugi gol na meču u prvom napadu za 4:1.

Gosti imaju napad tri na jedan ali mag futsala Miko Čampara smireno reaguje i presjeca loptu.

Ipak gosti naplaćuju agresivnu igru kada samo u dva minuta postižu dva gola i stižu na minus 1. Strijelci su Bokonjić i Vuković (’25 i ’26 minut).

Ramić kompletira svoj het trik u 31. minutu a dva minuta kasnije Bjeloš sjajno asistira Popovcu za 6:3. U istom minutu Ramić postiže svoj četvrti gol na utakmici, iskoristio je grešku gostiju koji su igrali višak sa golmanom i sa svoje polovine pogađa prazan gol. U 35. minutu u strijelce se upisuje i kapiten Milošević za visokih 8:3.

Do kraja za goste gol postiže Ostojić a za domaće Ligata za konačnih 9:4.

Dao ga i Ligata

Tango: Trifković, Ramić, Salčin, Milošević, Pušara, Paćo, Popovac, Čampara, Pandža, Ligata, Bjeloš, Lindov, Lalović, Purković.

Med. fakultet: Krnojelac, Aćimović, Bokonjić, Blagojević, Vuković, Vilotić, Filipović, Simović, Ostojić, Jureta, Kulić.