Ostao je duh prošlonedeljnog cirkusa u novoj dvrani, pa se publika na sudijske odluke u nevjerici osvrtala hoće li negdje na parket istrčati kakav klovn ili teta na trapezu. Ponavljamo se ali moramo jer ovo prevazilazi granice normalnog: arbitar Vujadin je odlličan autostaklar, nije za futsala. I ne priliči mu da za vrijeme utakmice prijeti fizičkim obračunom publici. Nadamo se da je revnosni delegat Andrić i to, pored svega ostalog, unio u zapisnik. Tešanovićevo suđenje nećemo komentarisati jer nas je sramota njegove sramote.

KMF Tango – KMF Jahorina 8:4 (2:2)

Futsal derbi Istočnog Sarajeva započeo je sa tri zicera za Miloševića. Ono što kapiten nije uradio, jeste Pandža i doveo je domaće u vođstvo u 4. minutu. Imao je Tango igru ali je opet Jahorina koristila greške protivnika i napravila preokret preko Maljukana (’11) i Košarca (’14). Egal na poluvremenu donosi Pušara iz kaznenog udarca sa deset metara u posljednjem minutu prvog dijela.

Ponovo je Tango bio taj koji napada ali i promašuje početkom nastavka, ali Jahorina još jednom dolazi do vođstva, strijelac je Košarac u 23. minutu.

Od tog trenutka kreće futsal lekcija Tanga koji izlazi u presing i u potpunostu preuzima kontrolu meča. Kako nas ne bi optužili za subjetivnost, treba pitati ljude na tribinama: bila je ovo pobjeda futsala.

Za Tango su pogađali Milošević (’26), Dedić (’27), Ligata (’29), Ramić (’34), te dva puta Čampara (’36 i ’39), oba puta sa svoje polovine. Pogodak za Jahorinu djelo je Pandurevića u 39. minutu.

Tango: Trifković, Ramić, Šehovac, Pandža, Milošević, Kalajdžić, Popovac, Čampara, Ligata, Knežević, Pušara, Dedić, Lindov, Purković

Jahorina: Ristivojević, Lukić, Košarac, Trbo, Baričanin, Pandurević, Cerovina, Maljukan, Paprica, Tešanović, Gluhović, Brčkalo