Tango je na gostovanje u Trebinje otputovao osokoljen visokom pobjedom u prošlom kolu, ali i znatno oslabljen, prije svega neigranjem Pušare i Popovca. Na to se nadovezala i povreda Kenjića u prvom poluvremenu. I pružili su izabranici Mirka Čampare dobru igru i bili ravnopravan protivnik lideru na tabeli drugoligaškog juga. Šta više, Tango je dva puta vodio ali je na kraju Akademac napravio preokret i ostvario desetu uzastopnu pobjedu. Trebinjci su stigli do 33. boda, Tango ostaje na 15.

FK Akademac – KMF Tango 3:2 (2:2)

Dva puta je Tango vodio u prvom poluvremenu, oba puta je Predrag Šešelj poravnavao rezultat. Ligata pogađa u 8. minutu, Šešelj odgovara u 13. Pandža je strijelac u 14. a Šešelj tri minuta kasnije za egal poslije prvog dijela. U nastavku je viđen samo jedan pogodak a djelo je Zečevića u 31. minutu. Do kraja je Tango imao nekoliko izglednih šansi za izjednačenje ali se rezultat nije mijenjao. Napomenuli bi korektno suđenje arbitra Beraka, ali je Vuković imao iste aršine kao na antologijskom meču Zahumlje – Tango. Zato kratkoročne suspenzije sudija i nisu djelotvorne.

Akademac: Stepanović, Belović, P. Šešelj, Milošević, Zečević, Miladinović, Janjoš, Mandić, Aćimović, O. Šešelj, Milojević, Lojović, Čečur

Tango: Trifković, Kenjić, Pandža, Ligata, Purković, Šehovac, Vučinić, Lindov, Honić, Salčin, Babić