qrf

KMF Tango – Glasinac FC 4:1 (1:0)

Gradski derbi u futsalu, pred oko 100 gledalaca, obilježio je veleki broj šansi na obje strane kao i odlična izdanja golmana Trifkovića i Pajevića.

Tango je nastavio sa tradicijom stvaranja šansi ali i promašaja. Popovac, Ligata, Lindov, Pandža, Pušara šutirali su iz dobrih pozicija ali je Pajević maestralnim reakcijama skidao šuteve.

Na drugoj strani Čolić, Filipović, Đerić za uspješne intevencije Trifkovića.

Kada smo pomislili da će se na odmor otići bez golova, Milošević se u 19. minutu dobro snalazi i pogađa mrežu za 1:0.

Imao je Bjeloš dobru šansu ali lopta završava na stativi.

U nastavku Glasinac kreće u ofanzivu, Filipović je taj koji najviše prijeti. U Tangu Lindov pokušava glavom, Pandža i Ramić pogađaju stativu.

A onda u 33. mnutu 2:0! Ponovo je strijelac Milošević koji je u izjavi za naš portal pred ovaj meč rekao da će predvoditi svoj tim do pobjede.

Sokočani se naravno ne predaju, igraju sa viškom, a poslije greške Popovca u 36. minutu Gašević smanjuje na 2:1.

Spašavao je Tangov golman Trifković u tim trenucima svoj tim a u 39. minutu Nikola Bjeloš postiže dva pogotka za ovjeru pobjede crveno-bijelih. Prvi put stiže na odbitak poslije šuta Popovca a drugi postiže u prazan gol sa centra.

Tango se tako bodovno izjednačio sa Glasincem i prvim trijmfom „vratio u Igru”.

Tango: Trifković, Ramić, Salčin, Milošević, Pušara, Čampara, Pandža, Ligata, Bjeloš, Lindov, Kovačević, Popovac, Lalović.

Glasinac: Pajević, Milinković, Višnjić, Rajić, Čolić, Lončarević, Čolaković, Filipović, Mirjanić, Papić, Gašević, Đerić.