Drinjak ove sedmice prati predavanja na edukaciji za trenersku licencu. Znamo da ga muči pomjeranje čunjeva na računaru, biće zanimljivo kako će sutra pomjerati ekipu uživo kada u 15:00 sudija označi početak meča Famos – Željezničar Sport Team.

Autor teksta je „ub’o” X na duelu Gruzija – Norveška, može se odreći i cenera da će Rončević među stative. Sve ostalo nepoznanica kada je Drica u pitanju.

Prva nepoznanica je ta hoće li igrati sa trojicom u zadnjem redu, i ako hoće ko je taj ko će se pridružiti Hadžibegoviću. Marković, Drakul ili kum Ćeha? Lijevo će Perović, desno Bog zna. Sredina terena je dobro popunjena ove zime pa strateg Andalužana ima mnogo opcija. Jedno mjesto je unaprijed rezervisano. Evidentno fokusiran na jaku defanzivu, pitanje je da li će šansu u napadu dobiti Bjeloš koga nije vodio u Zvornik.

Pobjeda je imperativ u svakom slučaju pa i da štoperi ponovo pogađaju mrežu, i to je poželjno. Famosu su sve domaće utakmice kao finale, vidjelo se da na gostovanjima bodove teško zarađuju. Opstanak je u pitanju.

Žejezničar je u dosadašnjih devet gostovanja uspio jednom trijumfovati i dva puta osvojiti po bod. Neka ostanu na skromnog učinku.