Ako je namjera Sokolica bila da prvim setom časte Drinu i na taj način im ukažu gostoprimstvo, onda im opraštamo. Sve ostalo je bilo u znaku naših djevojaka. Vrhunski blok Slavije ostaće urezan u pamćenje Zvorničanki.

OK Slavija – OK Drina 3:1

(19:25, 25:12, 25:21, 25:20)

Prvi set je prošao u vođstvu Zvorničanki koje su od starta krenule jače i na kraju ga i osvojile.

U drugom setu gošće su nokautirane! Bez mjesta bilo kakvom iznenađenju, Sokolice potpuno dominiraju i završavaju set razlikom od 13 poena.

Treći set ide u istom ritmu, Slavija je ta koja diktira dešavanja na parketu ali Drina uspjeva doći do izjednačenja 19:19. I ništa više od toga. I ovaj set Slavija završava u svoju korist.

Posljednji set kreće vođstvom Sokolica 5:0 a prednost raste i na 11:2. Promiješala je malo karte Kristina Vuca pa „šareni” sastav Slavije dopušta Drini da dođe na „samo” četiri poena zaostatka 21:17. Do kraja rutinski za osvajanje seta i meča.

Slavija se pobjedom bodovno izjednačila sa Drinom (19 bodova) i zauzima petu poziciju na tabeli Prve lige Republike Srpske.

Slavija: Šoja, Banjanin, Gogić, Rundić, Košarac, Lučić, Drašković, Jasika, Damjanović, Bozalo, Đurović, Bugarin, Popić, Šarac

Drina: Tomić, Milutinović, Stanković, Jevtić, Lojpur, Tomić, Perišić, Stojanović, Stjepanović, Rosić, A. Stojanović, Ilić.