Treću uzastopnu pobjedu fudbaleri Slavije izvojevali su uz dosta muke protiv odlične ekipe Drine. Meč sa dva različita poluvremena riješen je u samom finišu za nova tri boda koja guraju jedra Slavijinog broda u mirnije vode.

FK Slavija – FK Drina 2:1 (0:0)

Bez previše sadržaja u prvih 45 minuta. Izdvajamo pokušaj Drine kada se Tadić namjestio i probao sa ivice šesnaesterca, te pokušaje Erića i Arbinje sa distance.

Nastavak počinje prodorom u šesnaesterac, danas zapaženog, Mandića ali gosti uspjevaju otkloniti opasnost. A onda u 52. minutu šok za domaću publiku: Drina kreira polukontru, Ćulum pronalazi Ilića koji centrira a Jelić efektno glavom postiže pogodak.

Krenula je Slavija po izjednačenje, Bjeloš iz slobodnog udarca gađa Govedaricu koji proba glavom ali je izblokiran. U 55. minutu opravdano dosuđen jedanaesterac za Slavju kada je Mandić ušao u kazneni prostor a Jezdić neoorezno starovao. Siguran izvođač je Govedarica za 1:1.

Ponovo se Mandić ustremio ka golu, lopt stiže do Bešrevića ali je je njegov udarac izblokiran. Gosti su vrebali greške Slavije pa je poslije greške Karića na sredini sjevnula kontra koju završava Ilić udarcem ali je siguran Sirćo.

Griješili su i gostu, Bjeloš krade loptu ali njwgov udarac završava pored gola. A onda preokret: Bjeloš izvodi slobodan udarac iskosa sa lijeve strane, Ćulum neoprezno interveniše i lopta ulazi u mrežu. Drina je do kraja imala još jednu dobru kontru, Ilić asistira Cmiljanoviću ali je ponovo na visini zadatka bio Sirćo.

Slavija: Sirćo, Medić, Gojković, Beširević, Bjeloš, Arbinja (89. Alešević), Vučinić (52. Dabić), Mandić, Karić, Erić (82. Križevac), Govedarica

Drina: Marković, Jokić, Tadić (67. Bogdanović), Gavrić, Ilić, Srećković, Mitrović, Jezdić, Jelić (67. Cmiljanović), Jovićević (88. Maksimović), Ćulum