rhdr

Iako je početak utakmice pomjeren za 19:00 umjesto 18:30 zbog tropske vreline, nije previše pomoglo jer je sunce bukvalno pržilo i spriječilo igrače da daju svoj maksimum. Slavija je bila dominantnija ekipa, ipak treba dodati da je Simićev Igman ušao u meč sa samo dva treninga.

FK Slavija – FK Igman 7:1 (4:1)

Vlačo na golu nije jedino iznenađenje u počrtnom sastavu plavo-bijelih jer je Čvoro igrao u veznom redu. Štoperski par činili su Tomić i Gojković, za linijske zadatke su bili zaduženi Popović i Beširević, u sredini Avdalović, Vučinić, Bjeloš i Dabić, te Arbinja u špicu.

Lijeva strana Slavijinog napada je djelovala zastrašujuće, i upravo su preko nje došli do sva četiri pogotka u prvom poluvremenu.

Bjeloš je prvi protutnjao, šutirao iz mrtvog ugla samo za intevenciju golmana, ali na loptu je naletio Dabić i smjestio je u mrežu.

Dabić pogađa

Drugi gol Slavije je postignut poslije asistencije Beširevića i uklizavanja Arbinje. Gosti su smanjili sa bijele tačke, prethodno je Vučinić igrao rukom u šesnaestercu.

Slavija je uzvratila sa dva brza gola. Prvo je Arbinja probio po strani i rutinski završio prodor, potom ponovo Beširević asistira a Popović prvo glavom pogađa prečku, a zatim loptu smješta iza linije.

Arbinja dobro ispratio akciju

U nastavku smo gledali duel rivala iz omladinske lige jer su treneri izmjenili sastave. U Slaviji je ostao na terenu samo Beširević iz startne postave.

Drugo poluvrijeme počelo je golom Stjepića. Mogao je Lazar nedugo zatim najljepši momenat na meču, pokušaj makazicama, pretvoriti u gol, ali se isprječila prečka.

Ponovo je prečka bila saveznik Igmana kada na odličan centaršut reaguje Križevac i glavom šalje loptu na gredu.

Dva gola Stjepića

Križevac je u centru pažnje i kod šestog gola Slavije. Poslije njegovog šuta i odbrane golmana, lopta je zakačila nekog iz odbrane Igmana i završila iza linije. Do kraja još jedan pogodak Stjepića koji je glavom matirao čuvara mreže gostiju sa Ilidže, poslije kornera koji je izveo Beširević.