Meč pod lupom zbog saopštenja klubova sa taksativnim nabrajanjima sudijskih odluka koje su im onemugućile osvanjanje bodova. Sudija Maletić iz Bijeljine preventivno je svirao svaki mogući kontakt, često nepotrebno. Ritam utakmice nije za pohvalu, u pojedinim trenucima je bilo isuviše dosadno. Ono što je pozitivno jesu tri boda za naš tim.

FK Slavija – FK Leotar (1:0)

Ne baš sadržajno prvo poluvrijeme. U sedmom minutu Križevac i Bjeloš presingom tjeraju odbranu Leotara na grešku, ovaj drugi šutira ali pored gola. Dva minuta kasnije gosti prijete poslije kornera ali pokušaj Đuderije na prvu stativu brani Sirćo.

U 15. minutu penal za Slaviju. Bjeloš i golman Perišić se bore za loptu, prilično daleko od gola, a čuvar mreže Leotara u pokušaju da izboksuje loptu udara Bjeloša, za Maletića dovoljno da pokaže na bijelu tačku. Siguran sa kreča je upravo Bjeloš.

Leotar je mao nekoliko kontri od kojih je najopasnija bila ona u 33. minutu kada Milić odlaže loptu za Đuderiju ali je on neodlučan da šutira već šalje loptu na peterac koju hvata Sirćo.

Drugo poluvrijeme počinje pokušajem Dabića u 52. minutu. Odgovara Leotar dva minuta kasnije kada Milović poslije prekida odlično šutira glavom ali pored gola.

U 58. minutu gosti traže penal poslije ubacivanja Begića, a u istom minutu Beširević je morao van igre zbog povrede.

U 66. minutu dobra prilika za goste: Đuderija centrira, lopta dolazi na kontra stranu gdje je sam bio Milić čiji šut pred golom zaustavlja Popović. Period je to igre pred golom Slavije čija je odbrana pod pritiskom uz panične reakcije. Ne uspjevaju Sokolovi iskoristiti prilike kada pređu na polovinu protivnika, završnica je loša. Najboljue prilike imaju Križevac kada ostaje sam na sedam metara iskosa ali njegov volej završava u naručju Perišića, te Arbinja kada vuče loptu u kontri i odlučuje se da sam završi ali ponovo je Perišić uspješniji.

Slavija: Sirćo, Gojković, Beširević (61. Tomić), Popović, Arbinja, Dabić (70. Radaković), Bjeloš (88. Čvoro), Križevac, Avdalović, Vučinić, Mandić

Leotar: Perišić, Milović, Babić, Đuderija, Milić, Đajić, Begić, Leko (81. Kapor), Šušnjar (54. Kolak), Penić (35. Krneta), Paranos (46. Glogovac)