Na gostovanje Drini u Zvorniku (subota, 15:30) tim Bojana Regoje će otputovati oslabljena. Zbog odrađivanja akumuliranih žutih kartona neće biti Arbinje i Bjeloša, dok Nedžibović odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona u Prnjavoru.

Velika šteta za Arbinju jer je u posljednja tri prvenstvena meča postigao pet golova i ušao u ritam. Bjeloš je pak golom donio tri boda protiv Omarske.

Arbinja vezao pet pogodaka (Foto Vaske)

I pored ovog hendikepa Slavija ima čemu da se nada. Igraju Sokolovi ove sezone izuzetno dobro van Istočnog Sarajeva i osvojili su 14. bodova. Ostvarene su tri pobjede, pet remija i tri poraza. Gol razlika je 16:16. Plavo bijeli na samo jednom gostovanju nisu uspjeli postići pogodak (u Laktašima) pa vjerujemo da bi i u Zvorniku mogli da zatresu mrežu.

Ima ko dati gol (Foto Vaske)

Drina je od 25 osvojenih bodova u prvenstvu čak 24 osvojila na svom terenu. Zabilježili su osam pobjeda i tri poraza uz gol razliku 21:10.

Prošle sezone Zvorničani su dva puta savladali Slaviju (4:0 u Zvorniku i 2:0 u Istočnom Sarajevu). Naš tim se revanširao u jesenjem dijelu prvenstva pobjedom 1:0, red je da nastavimo niz.