Takmičenje u Drugoj futsal ligi Republike Srpske ulazi u svoju završnicu a u vikendu pred nama je pretposljednje, trinaesto kolo.

Prie toga odigraće se i dva zaostala meča 12. kola. Glasinac večeras u 21:00 dočekuje Ljubinje dok će u petak od 15:30 Akademac ugostiti Radnički.

Trinaesto kolo igraće se za prestiž i koji bod više. Jahorina je i teoretski obezbjedila prvo mjesto koje vodi u doigravanje za Prvu ligu, Tango i Akademac će se boriti za poziciju broj dva.

KMF Jahorina – KMF Medicinski fakultet (subota 18:00)

Paljani će pred svojom publikom proslaviti titulu drugoligaškog juga a meč će mati i humanitarni karakter jer će se skupljati novac za Miloša Božovića. Fočaci su vezali tri poraza i pokušaće iskoristiti opuštenost Jahorine.

KMF Kalinovik – FC Glasinac (subota, 19:00)

Jedini sportski kolektiv opštine Kalinovik ima skrman učinak u tekućem prvenstvu s obzirom na igrački kadar. Pokušaće popraviti utisak. Sokočani su osvojili identičan broj bodova kući i u gostima, igraju uvijek isto i biće tvrd orah i u ovom meču.

FC Radnički – KMF Tango (nedljelja, 16:00)

Ekipa iz Novog Goražda odigraće u tri dana dva teška meča sa klubovima iz vrha ali nema sumnje da će na svom tereu pokušati doći do pozitivnog rezultata. Tango je vezao tri pobjede, želi do kraja ostati na drugoj poziciji jer… svašta se priča. Crveno-bijeli mogu u svakom slučaju biti zadovoljni sezonom.

Za meč Ljubinje – Akademac do zaključivanja teksta nismo saznali termin odigravanja.

Tabela FSRS