Vučica je sama odlučivala o svojoj sudbini, danas je ugostila ovosezonskog prvaka, bijeljinskog Radnika, i ostvarila pobjedu kojom je i matematički izbjegla zonu ispadanja (ne još i eventualni baraž) osvojivši 43. bod. Nije ni ovaj meč prošao bez strijepnje i drame ali na kraju tri boda ioak ostaju u Palama.

FK Romanija – FK Radnik 2:1 (1:0)

Već u 7. minutu Romanija dolazi do vođstva. Omaleni Wirekoh okrenuo je trojicu protivničkih igrača i volej udarcem postigao evrogol. Mogla je Romanija i duplirati prednost ali je izostala bolj realizacija.

U 66. minutu šok. Radnik golom Janjića poravnava rezultat i to posije prekida koji je ove sezone rak rana Romanije. Šest minuta prije kraj meča opravdano dosuđen penal za domaće koji u gol pretvara Cicović. Pobjeda za oproštaj od svoje publike i veliki iskorak u borbi za opstanak.

Romanija: Lučić, Kosorić, Hodžić (92. Bogučnin), Babić, Simanić, Radosavljević, Cicović, Wirekoh (87. Pekić), Dodig, Rizvnović, Cvejtanović (73. Radović)

Radnik: Mitrović, Živković, Janjić, Matković, Cucin, Veljkić, Stevanović (46. Došlo), Krstić (75. Albijanić), Despotović, Amidžić, Klenpić