Indijske serije su mačji kašalj u poređenju šta se sve dešava na relaciji Nemanja LukićFK Romanija. Jer, veznjak je ponovo napustio redove paljanskog tima. Udobno se smjestite u fotelju i budite spremni za radnju ove telenovele:

Lukić je sa kapitenskom trakom oko ruke uveo Romaniju u prvu ligu, a onda šokantnim transferom uzburkao javnost. Prešao je u refove gradskog rivala Slaviju. Iako je bilo jasno da će teško biti starter kod Regoje, Nemanja je prošao pripreme ali se nije naigrao: tek 40 minuta u duelu sa Radnikom u Bijeljini. Poslije žuljanja donjih ekstremiteta na klupi protiv Ljubića spakovao je stvari i gotovo je sigurno bilo da će karijeru nastaviti u drugoligaškoj ekipi Mladosti iz Rogatice. Reagovala je uprava Romanije i vratila ga na Pale.

„Sve smo mogli mi…”

Činilo se da se bolivudska saga završila sa srećnim krajem, ali avaj! Poslije 498 odigranih minuta na sedam utakmica, scenario se ponovo mijenja! Na poluvremenu utakmice sa BSK-om Lukić demonstrativno najavljuje novi odlazak, što je kasnije i uradio.

I Nemanja i uprava Romanije nisu bili previše rječiti. Fudbaler je rekao „Završio sam sa Romanijom, bolje je tako“, dok su iz paljanskog prvoligaša izjavili kako „ne razumiju Lukićevu odluku“.