Poslije dva gostovanja u Banja Luci, futsaleri Željeznice u nedelju (18:00) u novoj sportskoj dvorani imaće premijeru pred domaćom publikom a protivnik je ekipa KMF Nevesinje.

Bez bodova u Banja Luci

Naš prvoligaš je na otvaranju Prve futsal lige Republike Srpske poražen dva puta. Ako se neuspjeh protiv Borca (3:6) nekako može preboliti, gubitak bodova od Policajca (4:5) težak je udarac za Trnovljake. Uspjeli su izabranici Aziza Turudije da se vrate iz minusa, bod je bio na dohvat ruke ali primljen je gol dvadesetak sekundi prije kraja.

Ono što je pozitivno, Željeznica je pokazala da je ekipa koja je željna borbe a duel protiv Nevesinja je prilika da bodovima budu nagrađeni za trud.

Težak poraz Nevesinjaca

Nekadašnji premijerligaš iz Nevesinja ima isti skor kao Željeznica. U prvom kolu poraženi su na gostovanju Sokratesu (0:2) a onda i neugodni nokaut na svom parketu od Borca nevjerovatnim rezultatom 1:10.

Debakl pred svojim navijačima izazvao je dosta reakcija u Nevesinju. Iz kluba su svjesni kako su okaljali svoje ime i najavljuju bolje partije. Nadamo se da uspješna serija neće krenuti iz Istočnog Sarajeva.