Fenomenalan meč u Foči u kojem su obje ekipe izgarale na parketu, igrači su se borili za svaku loptu i željeli pobjedu. Bilo je i čarki, naravno pod adrenalinom, ali na kraju čestitke za oba tima. Zasluženo. Najveća pobjeda futsala je nevjerovatno izdanje mladog Lazara Radulovića (2007. godište).

KMF Medicinski fakultet – KMF Tango 6:10 (1:3)

Tango prvi dolazi do vođstva u 3. minutu kada Ramić pogađa na asistenciju Miloševića. U istom minutu Medicinari izjednačuju preko Ostojića. Tango kreće ofanzivnije, stvara šanse, pogađa dva puta prečku, a do golova stiže u finišu. Ponovo je Milošević asistent a strijelac je Kovačević. Igrao se 17. minut. Dva minuta kasnije se Kovačević sam izborio za poziciju i pogodio za 1:3.

Miko spremio pobjedničku taktiku

Drugo poluvrijeme počinje kolosalnom šansom Miloševića kada izlazi sam pred golmana ali gađa pravo u njega. Ipak, Tango u 25. minutu ide na +3 kada Salčin dobro prati akciju i trese mrežu sa druge stative. Minut kasnije Ligata pogađa kroz noge golmanu za 1:5.
Domaći se ne predaju pa u 27. minutu smanjuju preko Ostojića. Odgovor Tanga je tridesetak sekundi kanije a strijelac je Purković.

Imalo se šta vidjeti

Tango se pomalo neozbiljno pokušava ušetati u gol protivnika pa Medicinari sa dva gola stižu na -2 (4:6). Pogađaju Aćimović (’32) i Bokonjić (’33).

Smanjenje zaostatka uzburkalo je strasti pa je poslije par oštrih startova došlo do čarki među igračima. Srećom brzo se sve smirilo i nastavilo se sa futsal spektaklom.

Pušara u 36. minutu iz kaznenog udarca pogađa za 4:7. Minut kasnije smanjuje Vuković.

U 39. minutu Popovac krade loptu i asistira za Miloševića za 5:8. Nekoliko sekundi kasnije za domaće je strijelac Filipović.

Pobjedu Tanga potvrđuju Milošević i Trifković u posljednjem minutu meča čime su crveno-bijeli zadržali drugu poziciju na tabeli Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug.