rhdr

Naš grad je pokriven sa stotinama nadzornih kamera ali je prava šteta što neke od njih nisu instalirane u Jovana Raškovića. Jer, FK Slavija je kao Posrnula Madona (iz serije Alo Alo) oko koje se isprepliću mnogobrojne afere, unutrašnje borbe pa i skandali. Bila bi to fantastična sapunica. Krenimo redom.

Predsjednik kluba LJubiša Ćosić posjetio je trening fudbalera na kojem je direktor bolnice Srbija, Nebojša Šešlija, uručio medicinsku opremu. Nadamo se da u poklonjenoj torbi ima i sedativa jer je prvi čovjek Stare Dame uručio informaciju da će klub dobiti i novog sportskog direktora. Zamantalo se nekolicini starijih trudbenika u klubu, kažu da je bilo i teških riječi, jadikovki pa i najava da će biti kontraudara. Ime novog direktora poznato je našoj redakciji (a kada smo to omanuli u najavama?) ali ćemo sačekati zvanično saopštenje kluba.

Burno je i na relaciji seniorski tim – omladinski pogon. Šef stručnog štaba Slavije, Bojan Regoje, pozvao je na pripreme određen broj juniora uz obrazloženje da su „zalaganjem zaslužili da konkurišu u prvom timu i da će dobijati šansu u akciji podmlađivanja tima”. Prevedeno: Slavija se zadovoljava šestom pozicijom, ne može ni gore ni dole, pa imamo luksuz da isprobavamo igrače. Dakle, i dalje najstariji klub u BiH nema ambicije, pa čak ni za petu poziciju. S druge strane, juniori imaju generaciju koja ozbiljno može obezbjediti plasman u Omladinsku Premijer ligu.

Preporučamo kupnju vašeg favorita toothbrush po super niskim cijenama uz besplatnu dostavu, a narudžbu možete preuzeti i u trgovini isti dan.
Regoje

Kada je Milan Gutović imenovan za koordinatora Omladinskog pogona FK Slavija, dočekan je kao u košnici stršljena. Klan veterana imao je svoje favorite za tu funkciju pa im je Lane izritirao nagon da spreme žaoke. Svi koji su upoznati sa situacijom u Slaviji mogu potvrditi da postoje opstrukcije Gutovića koji se kao „sirak tužni, bez iđe ikoga, jedna slamka među vihorove” bori, izgleda sa vjetrenjačama. Problema ima i sa samovoljom trenera mlađih kategorija, koji ne poštuju pravila kluba ali koji imaju zaštitu visokih političkih funkcionera.

Gutović

Šta nam preostaje? Da u narednim danima/mjesecima gledaml tragikomediju u našem klubu, da li će novi sportski direktor (a ima nagovještaja i za funkciju direktora omladinskog pogona) pronaći način za normalnu saradnju sa ostatkom uprave, i ono najvažnije, da li će juniori Slavije ove sezone i prije finala ostati bez Premijer lige koja donosi olakšanje budžetu kluba. I kao u serijama zaključujemo ovaj tekst: nastaviće se…