Pioniri FK Slavija postali su šampioni Juga pobjedom nad FK Leotarom iz Trebinja. U Foči su se sastali prvaci regija Istočno Sarajevo i Hercegovina, a mladi Sokolovi su trijumfom obezbjedili učešće na završnici Prvenstva Republike Srpske. Uoči meča igračima Slavije uručen je pehar za ubjedljivo osvajanje lige svoje regije (imali su skor 10-1-1).

FK Slavija – FK Leotar 6:2 (3:0)

Još u prvom poluvremenu Slavija je nagovjestila da će pobjeda krenuti put našeg grada. Vođstvo od 3:0 donijeli su Filip Džino sa dva pogotka (’10 i ’14) i David Mijović (’22).

U drugom poluvremenu još pet golova u mrežama. Za Slaviju su pogađali Ivan Gogić (’47 i ’54) i Vladan Đerić (’63), dok su poraz Leotara ublažili Aleksandar Polić (’61) i Damjan Berak (’68).

Slavija: Trifković, Đerić (64. A. Žiga), Mijović (64. Čelik), Lackanović (41. Golub), Topalović, Koronja, Gogić (64. Pandurević), Džino, Krstić, T. Žiga, Avram (54. Kovač)

Leotar: Glogovac, Tomašević, Barzut, Vujičić (48. Babić), Šišić (35. Bulut), Berak, Dursun, Polić, Krunić, Ćurić, Janković,