U četvrtom kolu Omladinske lige BiH, grupa Centar 1, juniori i kadeti Slavije gostovali su SAŠK Napretku u Doglodima i zabilježili poraze. Oba meča sa klupe je vodio Bojan Kuljanin. Ono što je omelo igrače oba tima da pruže bolju igru je jako sunce, pa se postavlja pitanje kome je palo na pamet da utakmicu zakazuje u 12:30 (juniorski duel)

Kadeti: SAŠK Napredak – Slavija 3:1 (3:1)

Svi golovi na ovom meču su pali u prvom poluvremenu. Kujović je domaće doveo u vođstvo već u 6. minutu. Slavija do izjednačenja dolazi u 20. minutu. Tešanović je prošao po strani i ostavio povratnu loptu za Kujaču koji je šalje iza leđa golmana. Ali Napredak samo tri minuta kasnije ponovo vodi. Strijelac je Bećarević. U 42. minutu Kujović postiže svoj drugi pogodak, ispostaviće se i konačan rezultat. Imala je Slavija još izglednih prilika, izdvojili bi najveću kada Kujača dobro šutira ali pogađa stativu.

Napredak: Spahović, Otajagić (Smajlović), Jusić, Kujović, Bičakčić, Mujezinović (Hajdarević), Bećarević, Brutus, Čengić, Hasanović, Bahtić (Hromo)

Slavija: Kužet, Papaz (56. Trapara), Lale, Đurić, Kujača (78. Toskić), Erbez, Babalj (66. Nedić), Stojanović (46. Radulović), Milidrag (46. Purković), Županc (77. Stupar), Tešanović (77. Macanović)

Juniori: SAŠK Napredak – Slavija 2:1 (1:0)

Po tropskoj vrućini gledali smo meč u kojem je Slavija imala posjed lopte i stvarala polušanse, a domaćin se bazirao na odbranu i preko brzih igrača pokušavao kontrama da ugrozi Vlačin gol. To im polazi za rukom u 36. minutu kada Barić koristi dugu loptu u prostor, prolazi po desnoj strani i odlaže je Musiću na drugu stativu za vođstvo Napretka.

Slavija u nastavku poravnava rezultat. Pušara je iz slobodnjaka u 50. minutu prebacio živi zid i efektno pogodio. Do kraja smo gledali pritisak Sokolova ali gol postižu domaći. Čolaković je u 80. minutu ostao sam, imao dosta vremena da se nanjesti i uspješno pogađa suprotni ugao Vlače za pobjedu.

Napredak: Begović, Karić, Delalić, Imamović, Vojinović, Musić, Čolaković, Derviškadić, Adilović, Barić, Konjicija
Ušli u igru još Kundak i Dželepčić

Slavija: Vlačo, Taušan, Pušara, Maksić, Stjepić, Trifković, Ristić, Vukmanović, Forcan, Elez, Lubura
Igrali još Furtula, Simić, Andrić, Kokot i Tanić