Omarska – Slavija 0:2 (0:2)

Sokolovi su se zasluženo plasirali u četvrtfinale Kupa Srpske a Omarska će još čekati na svoj prvi trijumf protiv Slavije.

Meč 1/8 fnala Kupa „dr Milan Jelić” počeo je udarcem Rastoke, igrača domaće ekipe, u 2. minutu ali preslabo je to bilo za Sirću.

Tada lopta u potpunosti prelazi u posjed Slavije koja prijeti preko Kaljića u 14. minutu sa distance. Dva minuta kasnije Bjeloš nije dobro zahvatio loptu pa loše šutira. Nastavlja se pritisak Slavije pa u 25. minutu Bjeloš lijepo odlaže loptu za Asentića koji slabo šutira.

Asentić se zato bolje snalazi u 36. minutu kad se nalazi na pravom mjestu poslije centaršuta sa desne strane i dovodi Slaviju u vođstvo.

Pet minuta kasnije EVROGOL Nikole Bjeloša! Napravio je sebi prostora za šut i sa 25 metara fenomenalno pogodio mrežu.

Asentić

U nastavku domaći pokušavaju izvršiti pritisak pa u 54. minutu imaju tek drugi udarac u okvir gola kada Panić šutira ali pravo u Sirću.

U 59. minutu Popović upućuje sjajan centaršut a Asentić hvata volej i gađa tik pored stative.

Imala je Slavija odličnu kontru u 66. minutu ali se Kaljić spetljao.

Uslijedili su stihijski napadi Omarske pa iz slobodnog udarca sa ivice šesnaesterca gađa Rastoka ali preko gola.

Kombinacija igrača Slavije koji su ušli sa klupe umalo da donese rezultat: Dabić je poslao upotrebljiv pas za Arbinju koji šutira iz okreta ali lopta odlazi iznad prečke.

U posljednjim trenucima meča probao je još jednom Rastoka ali opet pravo u Sirću.

Regoje se danas opredjelio za sljedeći sastav: Sirćo, Beširević, Pušara (Đerić), Tomić, Popović, Erić, Kaljić (Vučinić), Bjeloš (Mandić), Bogučanin (Dabić), Mišović i Asentić (Arbinja)