I pored očajnog odnosa našeg portala sa OKK Slavija, iskopali smo informaciju o imenu novog trenera i preduhitrili njegovo zvanično predstavljanje u klubu.

Saznajemo: Petrić novi trener OKK Slavija

Da Slavija poslije odlaska Srđana neće ostati bez Stanića, klub je objelodanio vijest da će Stefan ostati pomoćnik (uz Vaskovića) te, možda i najjače pojačanje, ostanak službenog predstavnika Crnogorca.

Kada je igrački kadar u pitanju, barem prije početka priprema za novu sezonu Prvenstva Bosne i Hercegovine, zaživjeće izlizana fraza „naša djeca”. Ostaje kapiten Damjanović (ljut je na nas zbog nečega), tu će biti i Krunić, Lalović, Pejičić, Šehovac, Elez i Njegovanović.

Zavisiće od finansija kakve će biti ambicije (čisto sumnjamo da će Milorad ponovo baciti stoju na kafu) pa ćemo o novim igračima znati više kako vrijeme bude odmicalo.

Iskreno se nadamo da je „ludilo” iz prošle sezone isparilo i da će atmosfera u timu biti bolja. Priželjkujemo veću minutažu domaćim igračima i veću posjetu na tribinama, a za rezultate previše i ne marimo.