Slavija je tek u finišu meča uspjela doći do tri boda protiv Omarske, a mi u redovnoj rubrici ocjenjujemo igrače našeg tima:

Sirćo: 7 – Lopta kroz ruke poslije kornera zaledila nas je i pomislili smo „Evo još jedne loše partije”, ali je čuvar mreže plavo-bijelih bio dosta sigurniji u nastavku. Ima dobru intervenciju u finišu. Kod gola nije mogao ništa.

Đerić: 6 – Nije bio siguran, često vraćao loptu golmanu, loši pasovi prema sredini. Igrao je u grču sa lošim procjenama. Gol je pao po njegovoj i Čvorinoj strani. Nije bio njegov dan definitivno.

Popović: 6- Pomalo nam je žao ovog čovjeka, često mu dajemo male ocjene. Konfuzan, mamio uzdahe kod rizičnih poteza. Dva puta neodlučan da li da uzme loptu on ili saigrači, Sirćo i Bjeloš.

Čvoro: 6 – Mladi Čvoro bolje je mor’o. Djelovao nedovoljno jak u duelima, nije se pravovremeno ubacivao, loši ubačaji lopte. Kod gola prelako pregažen.

Mandić: 6,5 – Kao da ga je šetnja sa kućnim ljubimcem prilično iscrpila. Nije igrao kao što smo navikli od njega. Imao dosta problema na početku meča, ali Manda je to, biće to bolje.

Erić: 6,5 – I od njega smo očekivali mnogo, mnogo više. Sam je za to kriv, navikao nas je. Juče suviše mekan za poziciju koju pokriva.

Kaljić: 7,5 – Pokretač Slavije ove sezone. Momak igra inteligentno, spušta se po loptu i sigurno je iznosi. Kada je u sastavu, ne brinemo.

Foto Vaske

Dabić: 7 – Dosta je pretrčao, pomagao u defanzivi. Onaj slalom kroz odbranu Omarsku nažalost nije krunisan golom, a zaslužio je da pogodi.

Avdalović: 7 – Korektan nastup koji ga polako vraća u formu koju očekujemo od njega. Aktivno učestvovao u igri.

Bjeloš: 7,5 – Djelovao je dosta odsječeno u većem dijelu meča ali se borio, tražio loptu. Imao dva odlična šuta, na kraju i pogodio u svom stilu. Gladan fudbala, očito.

Arbinja: 8 – Nisu dva gola ali jedan je dovoljan, uz ukradenu loptu iz koje je započeta akcija kod pogotka Bjeloša. U vrhunskoj golgeterskoj formi.

Regoje

Trener Regoje: 7 – U deficitu je sa odbrambenim igračima, krpi koliko može. Suflirao je svojim izabranicima tokom svih 90 minuta, bodrio ih, na kraju se isplatilo.